Прогнози за 12.11.2019 г.

Йеовил Таун – Хартлипул Юнайтед
Англия ФА Къп
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.95
Сигурност – 5/10
В този мач във ФА Къп на Англия между два отбора от Националната лига очакваме да победи тимът, който е на второ място в класирането, на една точка от първия и с мач по-малко. Домакините спечелиха 10 от последните си 13 мача, което е показател за страхотна форма. Хартлипул от своя страна са на едва 14-ата позиция в Националната лига с много малко победи в последните два месеца. Прогноза 1.

Питърсбъро – Кембридж Юнайтед
Англия ЕФЛ Трофи
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Прехвърляме се в друг английски турнир, който е в своята групова фаза. В Група Н на ЕФЛ Трофи Питърсбъро е лидер е лидер с 6 точки, докато гостите имат само един пункт. Питърсбъро се състезава в Лига Едно, където е на крачка от директната промоция в Чемпиъншип (трето място). Кеймбридж Юнайтед е с много по-колебливо представяне в Лига Две – 12-та позиция. Прогноза 1.

Колчестър – Ипсуич
Англия ЕФЛ Трофи
Час – 21:30
Прогноза – 2 ДНБ
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Ипсуич е лидерът в тази Лига Едно на Англия. Колчестър заемат осмата позиция в Лига Две. Определено има разлика в класите и ще заложим на добрия коефициент за гостите със застраховка срещу равенство. Прогноза 2 Равен Няма Залог.

Порт Вейл – Нюкасъл Академи
Англия ЕФЛ Трофи
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Академията на Нюкасъл не се представя успешно в този турнир и във всичките си три мача за тази година срещу мъжки отбори записа тежки загуби. Порт Вейл е отбор в много добра форма от Лига Две, който записа две победи в групата, включително и срещу тим от Лига Едно. Само преди дни победиха друг отбор от Лига Едно във Фа Къп. Прогноза 1.