Футболни прогнози за мачовете от 12.12.2017 г.

Интер – Порденоне
Купа на Италия
Час – 22:00
Прогноза – 1 (-2,5 АХ)
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Доста добър ни се вижда коефициентът за победа на Интер с поне три гола в мача им на осмиафиналната фаза на купата на Италия срещу третодивизионния Порденоне. Да, гостите сензационно надвиха Каляри в миналия кръг, но разликата на класата им с тази на един от фаворитите за Скудетото е твърде голяма. Прогноза 1 с азиатски хендикап -2,5 гола.

Крю Алекзандра – Блекбърн
Англия ФА Къп
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Блекбърн е едно ниво по-високо в йерархията на британския футбол – те са в Лига 1, докато Крю се състезават в Лига 2. Но това не е всичко – Блекбърн са един от лидерите в Лига 1, докато Крю Алекзандра се мъчи в четвъртото ниво и е съвсем близо до зоната на изпадащите. Гостите би трябвало да са чувствително по-класният тим. Прогноза 2.

Екзитър – Форест Грийн
Англия ФА Къп
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Тук и двата отбора са от Лига 2, но Екзитър са сред фаворитите за влизане в Лига 1, докато Форест Грийн са сред главните заподозряни за изпадане. Форест Грийн едва достигнаха до равенството в домакинството си, но сега като гост в преиграването ще им е много по-трудно. Двата тима се изправиха още веднъж един срещу друг през този сезон, като тогава гостите Екзитър спечели с 3:1. Прогноза 1.

Йеовил Таун – Порт Вейл
Англия ФА Къп
Час – 21:45
Прогноза – Х
Коефициент – 3.50
Сигурност – 4/10
Доста висок коефициент за равенство, като имаме предвид, че Йеовил Таун и Порт Вейл вече завършиха наравно през този сезон и в двата мача помежду си, а освен това заемат почти съседни позиции в класирането на Лига 2, което е още един показател за равностойни сили. Прогноза Х.