Футболни прогнози за днес

Аякс – Байерн Мюнхен
Шампионска лига
Час – 22:00
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 1.55
Сигурност – 8/10
Аякс ще се опита да направи и невъзможното, за да победи Байерн Мюнхен тази вечер и да спечели по този начин групата. Байерн Мюнхен от своя страна не са отбор, който би тръгнал да се защитава и да гони равенството срещу противник като Аякс, така че сме сигурни, че ни очаква интригуващ мач, в който е много вероятно да видим три или повече попадения. Прогноза Над 2,5 гола.

Бенфика – АЕК Атина
Шампионска лига
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Другият мач от групата е без отношение към крайното класиране, но това едва ли ще попречи на по-класния отбор в лицето на Бенфика да спечели двубоя. АЕК Атина е единственият отбор без спечелена точка в Шампионската лига, като в повечето си мачове гърците не бяха и близо до нещо повече от поражението. Бенфика победи АЕК в Атина и вероятно ще го стори и “Ещадио да Луж“. Прогноза 1.

Йънг Бойс – Ювентус
Шампионска лига
Час – 22:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Подобен мач с изявен фаворит е двубоят между Йънг Бойс, които ще финишират на последната позиция, и съставът на Ювентус, който трябва да победи, за да завърши на първо място в групата. Дори и при равенство “Бианконерите“ ще бъдат изместени, ако Манчестър Юнайтед победи Валенсия. Почти невъзможно ни се вижда Ювентус да се сгромоляса срещу съперник като Йънг Бойс при все, че Шампионската лига е цел номер едно за италианския шампион през този сезон. Прогноза 2.

Валенсия – Манчестър Юнайтед
Шампионска лига
Час – 22:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.90
Сигурност – 6/10
Въпреки че Ювентус едва ли ще остави шансове на Манчестър Юнайтед за първото място, “Червените дяволи“ са длъжни да свършат своята работа и да запазят надеждата си. Противникът не е много удобен за тях, но пък ще бъде обезверен от загубените шансове за класиране на осминафиналната фаза. Този висок коефициент за Юнайтед не отговаря на реалните им шансове за победа. Прогноза 2.