Прогнози за 13.01.2017 г.

Лил – Сент Етиен
Франция
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 2.15
Сигурност – 6/10
Лил показват повишаване на нивото си в последния месец-два и имат три победи в последните пет кръга. В същото време, противникът им има само една победа в този период. И двата отбора разчитат много на своите домакинства, като специално Лил е спечелил повече от три пъти повече точки на собствен терен, отколкото като гост. Този фактор си личи много в директните двубои – Лил не са губили у дома от Сент Етиен от повече от 10 години. Прогноза 1.

Арука – Ещорил
Португалия
Час – 22:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Арука спечелиха четири от последните си шест мача за шампионат, а днес имат късмета да излязат срещу изпадналия в дупка тим на Ещорил. Гостите са в серия от четири поредни загуби, като в нито една от тях не стигнаха до попадение. Преди точно една година и една седмица, Арука победиха Ещорил на същия стадион с 1:0. Очакваме и днес да стигнат до победата с оглед на добрата си форма. Прогноза 1.

Го Ахед Игълс – АЗ Алкмаар
Холандия
Час – 21:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Петият в класирането АЗ Алкмаар излиза за задължителни три точки в гостуването си на последния в таблицата Го Ахед Игълс. Домакините имат една спечелена точка в последните си пет мача, а АЗ Алкмаар имат само една допусната загуба в последните си 12 официални двубоя. Трудно някой може да оспори, че гостите са сериозен фаворит. Прогноза 2.

Лийдс – Дарби Каунти
Англия Чемпиъншип
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 2.70
Сигурност – 6/10
Ще се доверим на по-добрата форма на домакините в това дерби на английската Чемпиъншип дивизия. Домакините имат четири победи и един равен в последните пет кръга, докато гостите претърпяха тежко поражение в последния кръг – 3:0 от Норич, а и преди това имат само една победа в три кръга. Точно в този момент Лийдс имат по-големи шансове за победа. Прогноза 1.