Шампионска Лига – прогнози за мачовете днес

Манчестър Юнайтед – Севиля
Шампионска лига
Час – 21:45
Прогноза – Севиля да се класира
Коефициент – 2.50
Сигурност – 6/10
Юнайтед е фаворит на букмейкърите за продължаване напред, но въпреки това нашето мнение е, че при тези коефициенти стойността е в залога за гостите. Те са доказан турнирен боец (не, че Юнайтед не са) и в първия мач в Испания надиграха “Червените дяволи“. Резултатът 0:0 също е много удобен за Виченцо Монтела и неговите възпитаници, тъй като всяко голово равенство ще ги изпрати на четвъртфиналите. С оглед на играта в първия мач, гостите спокойно могат да направят поне равен. Прогноза Севиля да се класира.

Рома – Шахтьор Донецк
Шампионска лига
Час – 21:45
Прогноза – Рома да се класира
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
За Шахтьор също може да се каже, че надигра противника си в първия мач и дори спечели с 2:1, но при изравнените коефициенти на букмейкърите – 1.90 срещу 1.90 – стойността като че ли е в залога за домакините. Шахтьор винаги разчита най-вече на своите домакинства, а първият мач се проведе при много тежки метеорологични условия, така че той не може да бъде напълно показателен за качествата на двата отбора. Рома е по-класният отбор по принцип, записа две поредни победи в първенството (в това число и успех над лидера Наполи като гост) и според нас ще спечели и ще отстрани украинците. Прогноза Рома да се класира.

Бари – Специя
Италия 2
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Бари се намира в доста добра форма, спечелвайки последните си четири мача, и вече може да гледа смело към битката за директна промоция в елита. Формата на Специя не е толкова добра, а и те са един от най-слабо представящите се отбори в мачове като гост – 2 победи в 14 мача. Бари пък е един от най-добрите домакини с 9 победи от 13 мача. Прогноза 1.

Пескара – Карпи
Италия 2
Час – 19:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.20
Сигурност – 4/10
Специалистите оценяват Пескара и Карпи като два много равностойни отбора, в чиито директен мач равенството е може би най-вероятният изход. Нашето мнение е същото и ще заложим за Х.