Безплатни Прогнози от Бетфеър

Вердер – Хофенхайм
Германия
Час – 16:30
Прогноза – 2
Коефициент на Бетфеър – 2.30
Сигурност – 6/10
При два кръга до края на първенството, днес всички двубои от немското първенство ще се изиграят по едно и също време – от 16:30 българско време. В един от тях, Хофенхайм излиза за задължителна победа, за да запази шансовете си за третото място, което би ги изпратило директно в групите на Шампионската лига. Към момента, тимът изостава на две точки от Борусия Дортмунд. Мачът ще е труден за гостите, тъй като Вердер е в прекрасна форма, но гостите оставиха по-положителни впечатления през сезона и смятаме, че имат леко предимство. Прогноза 2.

Аугсбург – Борусия Дортмунд
Германия
Час – 16:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Борусия Дортмунд пък ще направят всичко възможно, за да запазят третото си място. Тимът има почти два пъти повече точки от днешния си противник – 60 срещу 36 – и разликата в класите е очевидна. Победата ще е изключително ценна за гостите и толкова качествен и опитен отбор като този на Борусия едва ли ще я изпусне. Прогноза 2.

РБ Лайпциг – Байерн Мюнхен
Германия
Час – 16:30
Прогноза – Х
Коефициент – 3.50
Сигурност – 4/10
Каквото и да се случи в този мач, със сигурност домакините ще завършат на втора позиция, а гостите ще финишират на първото място. И двата отбора нямат за какво да играят, и двата отбора трябва да са много доволни от постигнатото от тях в първенството, така че спокойно можем да очакваме едно миролюбиво равенство. Прогноза Х.

Дармщад – Херта
Германия
Час – 16:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.05
Сигурност – 6/10
Докато домакините съвсем заслужено ще изпаднат на 100% от Първа Бундеслига, след като завоюваха едва 24 пункта в 32 мача, срещата има голямо значение за гостите, тъй като те се борят за място в Европа. Преди този кръг са на шестото място, което дава квота за Лига Европа, но отборите са много на гъсто в тази зона на класирането и всеки провал на практика ще означава лишаване от място в ЕКТ. Херта заслужава да победи и да намери място в Европа след добрия си сезон и според нас ще го направи. Прогноза 2.