Прогнози за 13.05.2018 г.

Рома – Ювентус
Италия
Час – 21:45
Прогноза – Х
Коефициент – 3.00
Сигурност – 4/10
Любопитното в този сблъсък е, че, ако той завърши наравно, Рома ще си гарантира мястото в Шампионска лига, а Ювентус ще подпечата титлата си на страната. Едва ли точно тези два отбора ще влязат в уговорка помежду си, но равенството е резултат, от който ще бъдат доволни и “Вълците“, и “Старата госпожа“, така че е напълно възможно да го видим. Прогноза Х.

Сампдория – Напопи
Италия
Час – 21:45
Прогноза – 1Х
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Наполи изглеждат доста отчаяни в последните два кръга и играта им не върви. Те направиха равен с Торино в миналия кръг, а преди това направиха равен с Фиорентина. Сега, когато вече титлата е мираж, очакваме да играят още по-слабо, а Самподория никога не е лесен за побеждаване отбор – само три отбора успяха да победят “Моряците“ на техния стадион през този сезон, като те победиха в 12 от 18-те си домакинства. Прогноза двоен шанс 1Х.

Аталанта – Милан
Италия
Час – 19:00
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Мач с изключителен заряд и огромно значение ще бъде този между Аталанта и Милан, тъй като това е директна битка за Зона Европа. Не ни се вярва срещата да съдържа много голови положения, точно обратното. Както и в последните три мача между двата отбора завършиха с максимум два гола, същото очакваме да се случи и днес. Прогноза Под 2,5 гола.

Кротоне – Лацио
Италия
Час – 16:00
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Противоположни са ни очакванията за двубоя между Кротоне и Лацио. Всички, следящи Калчото, знаят, че Лацио през този сезон играе атакуващ и красив футбол, следствие от което са многото голове в техните мачове – над 3,5 на мач, като по този показател са номер едно в Италия. Голове падат често и в мачовете на Кротоне – почти 3 на мач. По 4 гола пък видяхме в последните два мача между двата тима. Прогноза Над 2,5 гола.