Прогнози за 13.05.2020 г.

Туркменистан | Йокари Лига
Асхабат - Сагадам
1:00 pm
Виждаме Сагадам като фаворит в този мач, след като за последните 3 кръга не пропуснаха да спечелят нито един мач. Асхабат също са в добра форма, но в последния кръг загубиха тежко. Наистина, загубата бе срещу водещ отбор, но няма как да не се отрази на настроението в отбора. Прогноза двоен шанс Х2.

Прогноза

Х2

Коефициент

1.70

Сигурност: 80%
Туркменистан | Йокари Лига
Мерв - Алтън Асър
1:00 pm
Алтън Асър е безспорно отборът с по-високи възможности като качество, но тимът изпита сериозни затруднения в гостуванията си и е напълно възможно тази тенденция да продължи. Те не спечелиха нито една визита в първите кръгове на туркменистанското първенство. Мерв е по-скромен отбор, но се представи стабилно в домакинствата си и от 3 мача допусна само 1 гол. Както трите гостувания на Алтън Асър, така и трите домакинства на Мерв завършиха с максимум 2 гола. Прогноза Под 2,5 гола.

Прогноза

Под 2,5

Коефициент

2.30

Сигурност: 60%
Туркменистан | Йокари Лига
Небичи - Ахал
4:00 pm
Ахал е другият основен отбор в Туркменистан. Тимът спечели 5 от 6 мача и допусна едва 2 гола в тях, докато нито един друг тим няма повече от техните 11 отбелязани попадения. Противник им е отбор с 5 загуби в 7 мача. Доминацията на Ахал е сигурна и очакваме относително спокойна победа. Прогноза Първо Полувреме - Краен Резултат 2/2.

Прогноза

2/2

Коефициент

1.80

Сигурност: 70%