Прогнози за 13.06.2017 г.

Норвегия – Швеция
Международен приятелски мач
Час – 20:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.50
Сигурност – 6/10
Шведите изглеждат с предимство в това скандинавско дерби. Тимът дели първото място в своята квалификационна група за Русия 2018, а само преди четири дни победи финалиста от последното Европейско Франция. В последната си контрола пък се справи с шампиона от Евро 2016 Португалия. Норвегия не разполага с много добър отбор в момента и тимът вече изгуби всякакви шансове да се бори за виза за Русия. Шведите са фаворити. Прогноза 2.

Франция – Англия
Международна приятелска среща
Час – 22:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.20
Сигурност – 4/10
Макар букмейкърите да определят като фаворит домакина Франция в това супердерби на европейския футбол, загубата от Швеция показва, че “Петлите“ не се намират в оптимална форма. По-рано тази година те загубиха в контрола и от Испания у дома. Англичаните също не изнасят кой знае колко впечатляващи представления, така че равенството за нас е най-вероятната възможност. Прогноза Х.

Катар – Южна Корея
Квалификация за СП
Час – 22:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Южна Корея е категоричният фаворит в тази група на квалификациите в Зона Азия, макар за момента да са втори, както и са фаворит в този мач. Катар е на последно място в класирането със само четири точки от седем мача, докато Южна Корея има 13 пункта в актива си. Тимът на гостите има доста участия на Световни първенства и в него личат имена на играчи от големи европейски клубове. Класата е на тяхна страна. Прогноза 2.

Коста Рика – Тринидад и Тобаго
Квалификации за СП
Час – 05:00
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
В нощта между вторник и сряда ще се изиграе и квалификационния двубой от Зона КОНКАКАФ между Коста Рика и Тринидад и Тобаго. Отборът на домакините се представя отлично и е много вероятно да попадне сред 32-та най-добри отбора в света на Световното. Тринидад и Тобаго пък са последни в групата след четири загуби от пет мача. Едно от тези поражения бе нанесено от Коста Рика през ноември. Домакините са по-подготвения отбор и мислим, че ще спечелят с разлика. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.