Футболни прогнози с добра успеваемост

Старт – Хам-Кам
Купа на Норвегия
Час – 19:30
Прогноза – Х2
Коефициент – 2.40
Сигурност – 6/10
В деня преди старта на Мондиала футболната програма не е никак богата, но все пак има няколко мача на които може да се обърне внимание. В двубой от 4-ия кръг на норвежката купа, първодивизионният Старт приема втородивизионният Хам-Кам. Именно заради разликата в нивата букмейкърите дават сериозно предимство на домакините, но важен факт е, че Старт е отбор от зоната на изпадащите в елита на Норвегия със сериозни трудности в играта си от началото на сезона, докато Хам-Кам е близо до върха на втората дивизия с много добри резултати в последните кръгове. В миналия кръг за купата, гостите победиха един елитен тим и то тим, който се представя много по-добре от Старт. Прогноза двоен шанс Х2.

Бодьо Глимт – Хьод
Купа на Норвегия
Час – 19:30
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Тук имаме цели две нива разлика в шампионатите на тези два отбора, което ни се струва твърде много. Гостите не бива напълно да се подценяват, защото и те отстраниха един елитен отбор, но това е единственото, с което могат да се похвалят, а и този мач бе като домакин, докато сега са гости. Бодьо Глимт е солиден отбор, който едва ли ще се провали. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Ул Киса – Брин
Купа на Норвегия
Час – 19:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Брин, които също като Хьод са в третото ниво на норвежкия футбол, имаха късмета да не срещнат нито един елитен отбор и така се промъкнаха до четвъртия кръг. Ул Киса е отбор със силни домакински изяви, докато Брин са доста слаби като гости. Прогноза 1.

Мьондален – Хаугесунд
Купа на Норвегия
Час – 19:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Отлична ставка за тима на Хаугесунд, който се движи много близо зад второто място в норвежкия елит, а днес има за противник втородивизионен отбор. Домакинският фактор е единственото, което може да ги затрудни, но все пак коефициентът е доста висок и рискът напълно си заслужава. Прогноза 2.