Прогнози за 13.06.2019 г.

Майорка – Албасете
Испания Плейоф за Ла Лига
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Единствената добра новина за Албасете преди този мач е, че след няколко дни ще има и реванш, защото шансовете им на стадиона в Майорка не са никак големи като гледаме какво правят домакините пред собствена публика този сезон. Те имат 12 победи в последните си 15 домакинства, което по всички стандарти е впечатляваща статистика, особено за равностойната Сегунда Дивисион. Прогноза 1.

Хака – Мюпа
Финландия 2
Час – 18:30
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Хака дава заявки да атакува елита през този сезон с представянето си в началото на шампионата и спечелените 20 точки от 6 кръга. Мюпа идва от третата финландска дивизия и за сега е на предпоследното място с 6 точки за същия брой кръгове. Прогноза 1 с азиатски хендикап 1,5 гола.

Египет – Танзания
Международна приятелска среща
Час – 19:00
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
В тази контрола между африкански отбори, Египет е стопроцентов фаворит срещу Танзания. Египет все пак е участник на последното световно първенство – нещо, което никога не се е случвало на Танзания, а класата на играчи като Мохамед Салах и Мохамед Елнени е безспорна. Танзанийците имат един качествен централен нападател, който играе в белгийския Генк, но всички останали играчи са на изключително ниско ниво, като не биха попаднали дори и при резервите на Египет. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Южна Африка – Китай
Световно първенство за жени
Час – 22:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Задължителна победа ще гонят китайките, за да запазят надежди да излязат от групата. Футболът на ниво жени в тази страна се развива усърдно и не бива да бъдете предубедени от това, че при мъжете националният отбор на Южна Африка е много по-силен от този на Китай – тук ситуацията е коренно противоположна. Прогноза 2.