Шампионска лига 2016/2017 от Prognozi365

Лудогорец – Младост Подгорица
Квалификации за Шампионска лига
Час – 20:30
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Като изключим миналия сезон, Лудогорец се доказаха като много силен отбор в европейските клубни турнири, успял да достигне до осминафинал на Лига Европа и груповата фаза на Шампионската лига. След като през миналия сезон се провалиха рано-рано, очакваме през този да направят нещо повече. Имат достатъчно добър отбор, за да могат да се надяват на това. Отбор, който превъзхожда многократно противникът им от Черна гора. Очакваме “Орлите” да се справят без проблем с противника си и да си осигурят продължаването напред още в първия мач. Прогнози365 1 с хендикап -1 гол.

Жалгарис – ФК Астана
Квалификации за Шампионска лига
Час – 20:15
Прогноза – 2
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
В отбора на ФК Астана се наляха много милиони през последните години. Казахстанците с българския треньор Станимир Стоилов не само се класираха за групите на Шампионската лига през изминалия сезон, но и се представиха сензационно добре в турнира. Групите на ШЛ като цяло изглеждат на светлинни години от отбора на Жалгарис. Литовците не са нищо особено като отбор и очакваме да паднат тази вечер. Прогноза 2.

Розенборг – Норкьопинг
Квалификации за Шампионска лига
Час – 20:15
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Очакваме домакинското предимство да реши първия сблъсък от това скандинавско дерби. Розенборг са много силни домакини и успяха да спечелят всичките си осем мача у дома за първенство от началото на сезона. Норкьопинг пък показват много колебливи игри в гостуванията си – имат само 3 победи в 7 гостувания от началото на кампанията. Те ще разчитат предимно на мача-реванш, но в Норвегия Розенборг е сериозен фаворит. Прогноза 1.

Олимпия Любляна – Тренчин
Квалификации за Шампионска лига
Час – 21:30
Прогноза – Х
Коефициент – 3.20
Сигурност – 4/10
Много равностоен сблъсък ще гледаме в срещата между шампионите на Олимпия Любляна и Тренчин. Гостите изглеждат на хартия малко по-добрият отбор, но пък да не забравяме домакинското предимство на Олимпия. Очакваме двата отбора да не рискуват много и да оставят всичко да се реши във втория мач. Прогноза Х.