Прогнози за 13.07.2017 г.

Йостерсундс – Галатасарай
Втори квалификационен кръг на Лига Европа
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Галатасарай се приема като един от най-добрите отбори на този етап на надпреварата. Макар и да не се намира в най-силните си години, многократният турски шампион има качествен отбор със сериозни имена в него, пред които е поставена целта за задължителна победа срещу доста по-скромния шведски тим Йостерсундс. Не очакваме изненади в този мач. Прогноза 2.

Иртиш Павлодар – Цървена Звезда
Втори квалификационен кръг на Лига Европа
Час – 17:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Добър коефициент получаваме за победа на Цървена Звезда в този мач. Миналия сезон, “Звездащите“ бяха съвсем близо до това да отстранят Лудогорец в третия кръг на квалификациите за Шампионската лига, което показва колко сериозен е този отбор. Тимът не успя през този сезон да вземе титлата на страната след драматична битка с Партизан, като сега отборът цели да намери място в групите на турнира. Иртиш победи Дунав в първия квалификационен кръг. Русенлии успяха да затруднят казахстанския си съперник, особено в първия мач в Казахстан. Впечатленията ни от играта на Иртиш са, че отборът не е на нивото на Цървена Звезда.

Алтах – Динамо Брест
Втори квалификационен кръг на Лига Европа
Час – 19:30
Прогноза – Х2
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Домакините завършиха австрийското първенство със серия от 11 поредни мача без победа, а в първия квалификационен кръг с огромни мъки отстраниха грузинския Чихура. Носителят на купата на Беларус определено може да затрудни този неубедителен съперник и да не си тръгне със загуба от гостуването в Австрия. Прогноза двоен шанс Х2.

Валета – Утрехт
Втори квалификационен кръг на Лига Европа
Час – 20:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Ясен е фаворитът в този мач между един от най-силните отбори в Холандия и тимът на Валета, който не успя да стане шампион на Малта. Коефициентът не е особено висок, но пък сигурността на залога е много голяма. Прогноза 2.