Прогнози за 13.07.2018 г.

Бохемиън – Слиго Роувърс
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – 1
Топ Коефициент – 2.40
Сигурност – 6/10
Предимството в директните двубои + фактът, че домакините имат 4 точки в последните два кръга срещу 0 за Слиго Роувърс, ни карат да смятаме, че Бохемиън ще спечелят този мач така, както го направиха преди два месеца в мач като гост. У дома срещу Слиго пък имат три победи и един равен в последните четири мача. Прогноза 1.

Викингур Рейкявик – Кефлавик
Исландия
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Отборът на Викингур, който спечели три от последните си четири мача, е домакин на Кефлавик, който пък за целия сезон има 3 точки в 11 мача. Гостите се очертават като най-големия аутсайдер в първенството, така че не можем да им дадем големи шансове срещу един от солидните исландски отбори, какъвто е Викингур. Прогноза 1.

Сьондерийске – Олборг
Дания
Час – 21:15
Прогноза – 2
Коефициент – 2.90
Сигурност – 6/10
Любопитното в мачовете между тези два отбора в последните няколко сезона е, че обикновено печели госта. Така се случи в пет от последните шест мача между Сьондерийске и Олборг, а в шестият двата отбора не се победиха. Ако двата отбора продължат тази традиция, ще имаме печеливш залог с доста висок коефициент. Прогноза 2.

Шелбърн – Дрогеда Юнайтед
Ирландия 2
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Добрата форма на Шелбърн спомага домакините да нямат загубен мач близо три месеца или цели 12 кръга. Като цяло през сезона, те нямат записано поражение у дома. Дрогеда също беше сред най-добре представящите се отбори, но това се промени през последния месец, през който играта им е мнокократно по-слаба и имат едва 4 точки за последните 5 кръга. Прогноза 1.