Топ 4 Еврофутбол прогнози

Берое – Верея
България
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Много любопитно градско дерби ще наблюдаваме тази вечер. И двата отбора са от Стара Загора, но някъде до тук приключват общите неща между тях. Берое са утвърден отбор в българския футбол с много опит и много участия в Европа, докато Верея за първи път намират място сред най-добрите. В Берое играят по-качествените футболисти и победата би трябвало да отиде при тях. Прогноза 1.

Левски – Лудогорец
България
Час – 21:15
Прогноза – 2
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Вярно е, че на Лудогорец им предстои само няколко дни по-късно мача на годината срещу Виктория Пилзен, но отборът на “Орлите” е толкова много по-добър от Левски (и от всеки друг отбор в България), че няма как да не бъде в ролята на фаворит дори и да не играе на 100% в тази среща. А между двата отбора се изгради сериозна закачка през последните години, която няма да позволи на играчите на Георги Дерменджиев да отпишат мача и ще се опитат да спечелят трите точки. Прогноза 2.

Хъл Сити – Лестър
Англия
Час – 24:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
В този мач се изправят шампиона на Англия от миналия сезон срещу новак в елита, който дори не успя да спечели директно мястото си в елита и трябваше да минава през ситото на плейофите. Разбира се, не очаквайте лесна и разгромна победа за гостите, но “Лисиците” все пак са доста по-добрият отбор и имат добри шансове за успех. Прогноза 2.

Манчестър Сити – Съндърланд
Англия
Час – 19:30
Прогноза – 1 ПП
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
В последните три мача между двата отбора, Манчестър Сити вече си бяха извоювали аванса в резултата още на полувремето. “Гражданите” са светлинни години пред “Черните котки” и очакванията ни са да вземат ранен аванс в резултата. Прогноза 1.