Прогнози за 13.08.2017 г.

Левски – Дунав
България
Час – 21:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
В дебюта на Делио Роси на кормилото на Левски, очакваме да видим сините футболисти по-мотивирани и с желание да се представят в добра светлина пред доказания италиански специалист. Хубавото за тях е, че срещат един тим на Дунав, чиито игри са далеч от най-добрите му. Тимът не успя да спечели нито един от последните си три мача и представянето на отбора разочарова. Победата ще отиде при “Сините“ според нас. Прогноза 1.

Берое – Ботев Пловдив
България
Час – 18:45
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Макар че Ботев играят добър футбол, чисто психологически те няма как да бъдат в най-доброто си състояние. В последния си мач те бяха отстранени от Лига Европа, а преди това претърпяха тежката загуба с 6:2 от ЦСКА-София. Берое пък имат поводи да са в добро настроение, след като все още не са усещали вкуса на поражението през този сезон, а в миналия кръг надвиха Славия с 4:1. Допълнителен бонус е, че Берое спечелиха с 2:1 срещу Ботев в края на първенството. Прогноза 1.

Мидтиланд – Нордселанд
Норвегия
Час – 14:00
Прогноза – 2
Коефициент – 4.50
Сигурност – 4/10
Има логика да се потърси изненада тук, тъй като гостите започнаха сезона по безапелационен начин с четири победи от четири мача, докато Мидтиланд в миналия кръг бяха победени от новака Хелзингоер. Нордселанд имат и две победи в последните си четири гостувания на Мидтиланд, така че влизат в мача с не лоши шансове за победа. Прогноза 2.

Рандерс – Брьондби
Норвегия
Час – 17:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Брьондби спечели четири от последните си пет двубоя с днешния съперник, а от началото на сезона записаха три победи от четири кръга. В същото време, Рандерс имат един равен и три загуби за тези четири кръга. Прогноза 2.