Прогнози за 13.08.2019 г.

Ференцварош – Динамо Загреб
Трети предварителен кръг на Шампионска Лига
Час – 21:00
Прогноза – Динамо Загреб да се класира
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Въпреки че не спечелиха на собствен терен, Динамо Загреб остава нашият фаворит за продължаване към плейофите, след като бе по-добрият отбор на терена в 80% от времето в първия мач. Те заслужаваха победата, но все още могат да я постигнат във втория мач, а дори и равенство може да ги класира напред. Прогноза Динамо Загреб да се класира.

Динамо Киев – Брюж
Трети предварителен кръг на Шампионска Лига
Час – 20:30
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.75
Сигурност – 7/10
Много затворен беше първият мач между Динамо Киев и Брюж. През по-голямата част от времето топката се въртеше около средата на терена и рядко се стигаше до опасни ситуации пред едната или другата врата, като това логично доведе до само един гол в срещата. По всяка вероятност подобни ще бъдат настроенията на терена и в реванша. Прогноза Под 2,5 гола.

Копенхаген – Цървена Звезда
Трети предварителен кръг на Шампионска Лига
Час – 21:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Не смятаме, че Цървена Звезда ще загубят реванша срещу Копенхаген. Те имаха значително предимство срещу противника си преди седмица и им позволиха да отправят само един точен удар към вратата. Този точен удар бе след назначаването на една спорна дузпа, без която резултатът заспиваше на домакинска победа 1:0. “Звездашите“ ни се струват като по-подготвения отбор и, въпреки че като гост по-принцип играят по-слабо, ще заложим за тях. Прогноза двоен шанс Х2.

Порто – Краснодар
Трети предварителен кръг на Шампионска Лига
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Порто бяха по-добрият отбор още от първия мач в Русия и надиграха и победиха противника си на негова територия. Ние от самото начало нямахме съмнения кой от двата отбора ще продължи, а сега смятаме, че “Драконите“ ще достигнат и до втора победа над Краснодар. Прогноза 1.