Прогнози за 13.08.2020 г.

Испания | Ла Лига
РБ Лайпциг - Атлетико Мадрид
10:00 pm
РБ Лайпциг няма да се даде лесно, но все пак предимството в този мач трябва да е за Атлетико. Европейският опит е изцяло на тяхна страна - както на играчите, така и при треньорите. Диего Симеоне е врял и кипял в подобни битки и в повечето случаи е излизал победител. “Дюшекчиите“ са страхотни стратези и могат да вкарат мача в продължения, ако сметнат по-предпазливия подход за правилен, но в крайна сметка ще продължат към четвъртфиналите. Прогноза Атлетико Мадрид да се класира.

Прогноза

Атлетико

Коефициент

1.60

Сигурност: 80%
Швеция | Алсвенскан
Елфсборг - Фалкенбергс
8:00 pm
Елфсборг показват сериозно подобрение през този сезон и от осмата позиция миналия сега са се настанали на втората. Фалкенбергс също са втори, но отзад напред. Това е обичайна позиция за тях, защото винаги са им били толкова възможностите. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

1.60

Сигурност: 80%
Швеция | Алсвенскан
АИК - Йостерсунд
8:00 pm
Представянето на АИК е голям провал през този сезон. Началото не вещаеше по никакъв начин тежката серия след това, която се изразява в 1 победа за последните 11 кръга. Йостерсундс са в същата зона на класирането, но при тях има учудваща активизация, когато гостуват. Те имат 1 загуба в 7 гостувания. Така че, въпреки ролята на АИК като фаворит, смятаме, че гостите ще достигнат поне до една точка. Прогноза Х.

Прогноза

Х

Коефициент

3.50

Сигурност: 50%
Швеция | Алсвенскан
Калмар - ИФК Гьотеборг
8:00 pm
Още едно равенство ще потърсим в Алсвенскан лигата. Минимална разлика в точките и сериозна доминация на ремитата в последните мачове на отборите. При домакините - 3 от последните 5 срещи, а при гостите - 6 от последните 7. Прогноза Х.

Прогноза

Х

Коефициент

3.30

Сигурност: 60%