Най-точните футболни прогнози за 13.09.2018

ХИК Хелзинки – ИФК Мариехамн
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Отборът на ХИК Хелзинки, който заема първото място във финландското първенство, е стопроцентов фаворит срещу намиращия се на точка от зоната на изпадащите ИФК Мариехамн. Стопроцентов фаворит не само заради разликата в класите, а и заради слабата форма далеч от дома на ИФК Мариехамн, които имат една победа в последните 11 гостувания. А и не само това – шампионите имат четири поредни победи срещу този съперник без да допуснат гол. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

КуПС Куопио – ФК Лахти
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Формата раздела двата отбора в момента. КуПС Куопио имат четири победи и един равен за последните пет кръга, докато последната победа на Лахти е от 22 юли, което е равнозначно на шест поредни кръга без успех. Силната форма на домакините, която ги изкачи на трета позиция, вероятно ще им е достатъчна за победата. Прогноза 1.

Сейняойен – ТПС Турку
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Сейняойен имат удоволствието да посрещнат най-слабия гост във Финландия. ТПС Турку имат само 5 спечелени точки в 13-те си гостувания през сезона. Едно от тях бе именно на стадиона на Сейняойен и то завърши катастрофално с 4:0. Няма защо да очакваме коренна промяна днес, след като ТПС не са печелили като гост от месец април. Прогноза 1.

ФК Интер – ВПС Вааса
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
ВПС Вааса имат четири победи и един равен в последните пет преки двубоя и се намират на по-високо място в класирането, въпреки което коефициентът им за победа е по-висок в букмейкърите. За победа не знаем, но не мислим и че ще загубят днешното си гостуване. Прогноза двоен шанс Х2.