Прогнози за 13.09.2019 г.

Лил – Анже
Франция
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.85
Сигурност – 7/10
Лил определено е фаворит в този мач и според нас по-голям фаворит, отколкото предполагат коефициентите. Мястото на двубоя ще бъде ключът тук. Вторият от миналия сезон е страхотен домакин и е в серия от 6 поредни победи у дома. Анже има повече точки в момента от Лил, но това е защото играха 3 домакински мача и успяха да спечелят и 3-те. В единственото им гостуване обаче нямаше и помен от добрата игра и загубиха с 6:0. Още един труден за преглъщане от гостите факт е, че при последната си визита в Лил паднаха с 5:0. Прогноза 1.

Амиен – Лион
Франция
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.75
Сигурност – 8/10
Лион се радваше на летящ старт в първите 2 кръга и след това последва бързо приземяване в следващите 2, но и към днешна дата остават с много високи шансове срещу едва отървалия изпадането Амиен. Домакините са с 3 точки от 4 мача и имат 6 поредни загуби от Лион. Прогноза 2.

Арда – Ботев Враца
България
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.50
Сигурност – 6/10
Арда е несъмнено по-добрият отбор на база на видяното до момента. Още в началото на сезона отбелязахме, че имаме очаквания за добро представяне на този тим и той оправдава нашите очаквания с 6-то място в класирането. Те играят мачовете си на неутрален терен, така че домакинското предимство не може да им помогне, но дори и в Пловдив са осезаем фаворит срещу Ботев Враца според нас. Прогноза 1.

Царско село – Локомотив Пловдив
България
Час – 17:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Не очакваме лесен мач за Локомотив, но качеството е на тяхна страна и в действителност те са едни от най-красиво играещите отбори в Първа Лига през този сезон. Новакът Царско село също е новак в елита като Арда и също има не лош отбор, но все пак се представят по-зле от кърджалии и противникът им е много по-сериозен. Прогноза 2.