Футболни прогнози за деня

ЕНППИ – Смоуха
Египет
Час – 18:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.80
Сигурност – 5/10
В мач от четвъртия кръг на египетското първенство, един срещу друг излизат отборите на ЕНППИ и Смоуха. Третият от миналия сезон Смоуха започна по перфектен начин кампанията с три победи. Домакините, които през миналия сезон финишираха доста по-назад, започнаха първенството с победа, но след това направиха равен и загуба. Шансовете са на страната на гостите. Прогноза 2.

Роскилде – Вейле
Дания 2
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Роскилде играят солидно през този сезон, особено в домакинските си сблъсъци, в които имат три победи, две равенства и една загуба. Добрата новина за тях е, че формата на Вейле се срина сериозно в последните седмици. Гостите имат една победа и пет загуби в последните си шест двубоя. Смятаме, че домакините ще достигнат спокойно до победата. Прогноза 1.

Пау – Седан
Франция 3
Час – 21:00
Прогноза – Х
Коефициент – 2.80
Сигурност – 5/10
Насочваме се към третата дивизия във Франция, където един срещу друг се изправят последния и предпоследния във временното класиране. Домакините записаха четири Х-а от деветте мача от началото на сезона, докато гостите направиха три. Вероятността за реми е много голяма, затова и коефициентът за него е такъв. Прогноза Х.

Фамаликао – Спортинг
Купа на Португалия
Час – 22:15
Прогноза – 2 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Спортинг Лисабон, вицешампионът на страната и участник в Шампионската лига, има визита в мач за купата срещу един от аутсайдерите във второто ниво на Португалия – Сегунда Лига. Фамаликао успяха да спечелят само една точка в последните четири кръга. В същото време, Спортинг имат пет победи, един равен и една загуба от началото на сезона и имат големи шансове тази година да се преборят за титлата. Разликата в класите е огромна. Прогноза 2 с хендикап -1 гол.