Прогнози за 13.10.2017 г.

Лион – Монако
Франция
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент 2.60
Сигурност – 6/10
Монако влиза като фаворит в дербито на кръга срещу Лион, тъй като гостите започнаха сезона с шест победи от осем мача, докато домакините спечелиха само три от двубоите си, като те сега са в серия от пет поредни мача без победа. А да не забравяме и че Монако е действащият шампион на Франция, който победи Лион като гост във втория полусезон на кампанията 16/17. Прогноза 2.

Щутгарт – Кьолн
Германия
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Кьолн през този сезон се представя доста по-далеч от нивото си от миналия сезон, когато се класираха за Лига Европа. Тази година, гостите започнаха сезона с една точка от седем мача, а междувременно паднаха и в двата си мача в турнира Лига Европа. Щутгарт също не блести, но все пак тимът спечели две от трите си домакинства и според нас е фаворит за този мач. Прогноза 1.

Леванте – Еспаньол
Испания
Час – 22:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.50
Сигурност – 4/10
През миналия сезон, двата отбора се срещнаха четири пъти, като два от двубоите завършиха наравно, а в другите два Еспаньол и Леванте си размениха по една измъчена победа. И през този сезон не изглежда един от двата тима да е дръпнал на другия, като след седем кръга те биват разделяни от само еднаточка. Висока вероятност виждаме тук за реми, както и добър коефициент за този залог. Прогноза Х.

Берое – Локомотив Пловдив
България
Час – 20:00
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Спомняйки си двата мача между старозагорци и пловдивчани на стадион “Берое“ от миналия сезон, завършили с резултати 3:2 и 5:2, коефициентът за оувър ни се струва изгоден. Прогноза Над 2,5 гола.