Футболни прогнози от специалисти

България – Кипър
Лига на Нациите
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
След солидната игра и двете победи до момента, смело можем да вярваме в нова победа за “Трикольорите“ срещу считания за аутсайдер в групата Кипър. Нашите победиха по-силни противници като Словения и Норвегия, така че ще бъде абсолютно в рамките на нормалното да спечелят и днес. Прогноза 1.

Норвегия – Словения
Лига на Нациите
Час – 19:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Сериозен аванс дават букмейкърите на Норвегия, но ние оценяваме двата отбора като почти равностойни. Факт е, че Словения загуби и двата си мача до момента, но те не бяха надиграни в нито един от тях. Очакваме да се случи това, което ще бъде и в най-голям интерес на България – гостите да не загубят, макар и отново да бъдат без Ян Облак на вратата си. Прогноза двоен шанс Х2.

Холандия – Германия
Лига на Нациите
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
След провала в квалификациите за Световното, Холандия започнаха разочароващо и Лигата на Нациите със загуба в груповата фаза от Франция. По нищо не личи, че ““Лалетата“ са успяли да се преродят. Немската машина също претърпя разочароващо лято, но поне бе на Мондиала и поне не загуби в мача си срещу Франция. Прогноза 2.

Ирландия – Дания
Лига на Нациите
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.50
Сигурност – 6/10
И двата отбора имат по един мач срещу Уелс до момента в групата, но разликата е, че датчаните го спечелиха с 2:0, а ирландците загубиха с 4:1. С почти същия резултат (5:1) те загубиха в последното си домакинство срещу “Динамитите“. Включвайки към всичко това и силното Световно първенство за гостите, има защо да предполагаме техен успех. Прогноза 2.