Прогнози за 13.10.2019 г.

Казахстан – Белгия
Квалификационни мачове за ЕП
Час – 16:00
Прогноза – 2 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Казахстан не успя да затвърди доброто си име, което може да се каже, че спечели, когато победи Шотландия с 3:0 в първия кръг. След това обаче последва едно равенство с Кипър, една победа над Сан Марино и само загуби в останалите мачове. 3 дни по-рано те загубиха втория си мач срещу Кипър на собствен терен и днес играят срещу най-добрият отбор в групата, който показва невероятни статистики – 7 победи след 7 кръга и 28:1 голова разлика. Прогноза 2 с азиатски хендикап – 1,5 гола.

Кипър – Русия
Квалификационни мачове за ЕП
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.55
Сигурност – 8/10
В другата среща от същата група залагаме за отбора на Русия, който има 6 поредни победи, в които вкара 21 гола и допусна едва 1. Кипър направи добри резултати в последните кръгове, но срещу много по-слаби съперници от “Сборная“. Руснаците играят несъмнено добре и успехът с 4:0 над Шотландия в четвъртък е добро доказателство за това. Прогноза 2.

Унгария – Азербайджан
Квалификационни мачове за ЕП
Час – 21:45
Прогноза – Двата отбора да отбележат – Да
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Странното при отбора на Азербайджан е, че той загуби всичките си мачове до този момент, но в същото време не остана без гол в нито един от тези двубои. Ако успеят да вкарат и днес, този залог най-вероятно ще излезе. Прогноза Двата отбора да отбележат – Да.

Уелс – Хърватия
Квалификационни мачове за ЕП
Час – 21:45
Прогноза – 1 ДНБ
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Този мач е с изключително значение за уелсците, които се нуждаят от победата, за да се закачат в битката за второто място в групата. Отборът на Райън Гигс е в поредица от 4 поредни спечелени домакинства, така че ще може да се надява на този фактор срещу безспорно качествения тим на Хърватия. Все пак “Шахматистите“ вече не изглеждат чак толкова класни, колкото на Световното. Те спечелиха само 1 от 3-те си гостувания до момента. Прогноза 1 Равен Няма Залог.