България – Беларус
Квалификации за СП
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Макар и България да не разполага с най-силния си отбор в исторически план, такъв коефициент за домакинство на Беларус няма как да не приемем. Българите са се изправяли три пъти срещу Беларус в София през новия век, като и трите пъти нашите спечелиха. Беларус не е по-добър отбор от България и на “Васил Левски” трикольорите са фаворити. Прогноза 1.

Люксембург – Холандия
Квалификации за СП
Час – 19:00
Прогноза – 2 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Гигантски провал би било за “Лалетата”, ако допуснат някакъв гаф днес. Подобен гаф рязко ще увеличи и шанса да пропуснат втори пореден голям форум, след като не успяха да намерят място на Европейското. Не вярваме обаче да допуснат грешна стъпка. По-скоро очакваме да изградят добра преднина, за да са напълно спокойни в последните минути. Прогноза 2 с хендикап -1 гол.

Гърция – Босна и Херцеговина
Квалификации за СП
Час – 21:45
Прогноза – Х
Коефициент – 3.20
Сигурност – 4/10
Изключително интересна битка между два отбора, които вероятно ще се борят за второто място в тази група. Гърция записаха три победи, а Босна паднаха от Белгия, но в другите си два мача спечелиха убедително. Двубоят се очаква да бъде много равностоен и ние смятаме, че няма да излъчи победител. Прогноза Х.

Швейцария – Фарьорски острови
Квалификации за СП
Час – 21:45
Прогноза – 1 (-2 ХК)
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Швейцарците са отлични до момента с три победи от три мача, такава и срещу европейския шампион Португалия. Гостите пък паднаха от Португалия с 6:0 в предишния кръг. Едва ли играчите на Владимир Петкович няма да победят с голям аванс слабия си противник. Прогноза 1 с хендикап -2 гола.