Прогнози за мачовете днес

Италия – Швеция
Бараж за СП
Час – 21:45
Прогноза – Италия да се класира
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
“Скуадра Адзура“ загуби първия мач в Швеция след злощастен рикошет, но все пак пред отбора остават пълни 90 минути на собствен терен, в които да извоюват участието си на Мондиала в Русия. Шведите показаха сериозна колебливост в гостуванията си в квалификациите, губейки от Франция, Холандия и България далеч от дома. Италианците са известни с мобилизацията си във важните мачове, а този определено е такъв. Очакваме Вентура да намери пътя към победата. Прогноза Италия да се класира.

България – Саудитска Арабия
Приятелски мач
Час – 19:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Макар да стискаме палци за българския национален отбор, не можем да не отчетем добрия коефициент, който ни дават букмейкърите за това Саудитска Арабия да не загуби този мач. Гостите все пак са отбор, който ще участва на Мондиала в Русия, а и в различни контроли показаха, че могат да мерят сили срещу отбори на средноевропейско ниво, какъвто е българският. В последната година, те играха три контроли срещу европейски отбори, в които записаха победа над Латвия, равен със Словения и загуба от Португалия преди няколко дни. Важно е да се отбележи и, че България не е домакин на този мач, а двубоят ще се играе на неутрален терен в Португалия. Прогноза двоен шанс Х2.

Турция – Албания
Приятелски мач
Час – 19:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
В този мач, който ще бъде ръководен от българския арбитър Георги Кабаков, националният отбор на Турция определено ни изглежда като фаворит. Повечето играчи на домакините играят в големи отбори, което не важи за състава на гостите. Албания е труден за побеждаване отбор, в който обаче липсва достатъчно класа и смятаме, че южните ни съседи ще успеят да победят пред собствена публика. Прогноза 1.

Полша – Мексико
Приятелски мач
Час – 21:45
Прогноза – Х
Коефициент – 3.30
Сигурност – 4/10
И Полша, и Мексико показват силни игри през последната година, като и двата ще бъдат на Световното, след като спечелиха своите групи. Двата отбора са равностойни, и двата отбора записаха равен преди три дни срещу други силни отбори, така че виждаме добра вероятност и в този си мач да завършат без победител. Прогноза Х.