Прогнози за днешните мачове

Моркамб – Съндърланд
ЕФЛ Трофи
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 8/10
Вторият в Лига Едно Съндърланд, който има дълга история на присъствие и във Висшата лига на Англия, ще победи според нас отборът на Моркамб, който е на 20-а позиция в Лига Две. “Черните котки“ са с две победи в група А на ЕФЛ Трофи, докато Моркамб имат две загуби. Прогноза 2.

Блекпул – Акрингтън Стенли
ЕФЛ Трофи
Час – 21:45
Прогноза – Х
Коефициент – 3.40
Сигурност – 4/10
Блекпул и Акрингтн Стенли са два отбора на приблизително едно и също ниво. И двата са в Лига Едно, имат почти еднакъв брой точки в лигата и завършиха наравно в последните два мача помежду си. Високата линия за реми още повече ни привлича към този залог. Прогноза Х.

Барнзли – Брадфорд
ЕФЛ Трофи
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
И тук имаме два отбора от Лига Едно, но имаме и голяма разлика между тях. Домакините заемат място в челото на класирането, а гостите заемат последното място и са с 6 поредни загуби. Барнзли има и 3 победи в последните 3 мача срещу Брадфорд. Отгоре на това, и трите мача бяха като гост, така че логиката предполага, че сега ще им е поне една идея по-лесно. Прогноза 1.

Портсмут – Тотнъм Академи
ЕФЛ Трофи
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Портсмут е сериозен отбор, лидер в Лига Едно и със сериозни амбиции за завръщане към елитните дивизии на Англия, който не би трябвало да има проблеми в домакински мач срещу академията на Тотнъм. Прогноза 1.