Франция Лига 1 – Футболни прогнози

Рен – ПСЖ
Франция
Час – 18:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
ПСЖ не са такива доминанти във френското първенство в сравнение с предходните сезони, но все пак в отбора личат имената на някои от най-добрите футболисти в света и няма как да не бъдат фаворити срещу тим като Рен. Последните два мача между двата тима приключиха с резултат 4:0 в полза на ПСЖ, включително и мача помежду им от този сезон. Още повече, че домакините спечелиха едва една точка в последните три кръга. Прогноза 2.

Монпелие – Дижон
Франция
Час – 21:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Монпелие се представиха по изключителен начин в последните си гостувания – победи с 4:0 над Бордо и с 3:0 над ПСЖ. Като цяло, тимът не е губил у дома в осем поредни двубоя. Дижон изглеждат доста малка хапка в сравнение с повечето от другите им противници през този период и едва ли точно те ще им бутнат крепостта. Новакът Дижон има само една победа в последните си девет мача и то като домакин – като гост, те имат три равенства и шест загуби в девет мача. Прогноза 1.

Тулуза – Нант
Франция
Час – 21:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.20
Сигурност – 4/10
Тулуза и Нант винаги правят равностойни двубои и има достатъчно изгледи днес отново да видим такъв. Нант са по-назад в класирането, но пък имат две победи в последните си два мача и, освен това, имат повече спечелени точки като гост, отколкото като домакин. Очакваме днешният мач да завърши така, както завършиха последните четири мача между двата тима – с равенство. Прогноза Х.

Нанси – Бастия
Франция
Час – 21:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.10
Сигурност – 4/10
Мач без победител предполагаме ще видим и в сблъсъка между Нанси и Бастия. Двата тима са на съседни позиции в таблицата и се разделят от само една точка. През есента двата тима не си вкараха гол. Днес, дори и да си вкарат, очакваме да не се победят. Прогноза Х.