Прогнози за мачовете от Шампионска Лига

Порто – Ливърпул
Шампионска лига
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Играта на Ливърпул през този сезон може да бъде оценена високо, особено що се отнася до играта на тима в нападение. Порто не успя да впечатли с изявите си в груповата фаза, където едва-едва се измъкна, въпреки че се намираше в най-слабата група. Юрген Клоп ще намери начин да спечели победата според нас. Прогноза 2.

Реал Мадрид – ПСЖ
Час – 21:45
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Трудно предсказуем е изхода от този мач, но специалистите са единодушни в едно – двата тима ще заложат на атакуващ футбол и ще има много положения в срещата, а това означава, че най-вероятно ще има и много голове. Такава ще бъде и нашата прогноза за най-голямото дерби на осминафиналите в Шампионска лига – Над 2,5 гола.

Гуанджоу Евъргранде – Бурирам Юнайтед
Азиатска шампионска лига
Час – 11:00
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
В мач от Шампионската лига на Азия се изправят шампионите на Китай и Тайланд. Първенецът на силното китайско първенство Гуанджоу с голямата си звезда Джаксън Мартинез, е абсолютен фаворит срещу тима на Бурирам от далеч по-слабия тайландски шампионат. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Жежу Юнайтед – Серезо Осака
Азиатска шампионска лига
Час – 11:45
Прогноза – Х
Коефициент – 3.30
Сигурност – 4/10
Вторият в шампионата на Южна Корея Жежу Юнайтед излиза срещу третия в японската Джей-Лига Серезо Осака. Двата отбора се оценяват от експертите като много равностойни, така че можем да пробваме залог за равенство. Прогноза Х.