Футболни прогнози за днес

Рапид Виена – Интер
Лига Европа
Час – 19:55
Прогноза – 2
Коефициент – 1.55
Сигурност – 8/10
Поне няколко са предимствата на Интер. Освен очевидната разлика в класите, те имат предимството и на това, че не са спирали да играят редовно мачове, докато Рапид Виена ще изиграят първия си официален мач от два месеца без два дни. Въпреки че мина толкова време от последния им мач, те едва ли са го забравили, тъй като поражението с 6:1 от градския съперник Аустрия Виена трудно се забравя. Рапид Виена не завършиха 2018 г. в добра форма и, ако това не се е променило коренно, те нямат шанс срещу Интер. Прогноза 2.

Олимпиакос – Динамо Киев
Лига Европа
Час – 19:55
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Олимпиакос имат същото предимство, тъй като и украинското първенство има дълга зимна пауза. Олимпиакос не само играят редовно, но и го правят много успешно, записвайки 5 поредни победи в гръцката Супер лига. На собствен терен е по-вероятно да спечелят мача си. Прогноза 1.

Лацио – Севиля
Лига Европа
Час – 19:55
Прогноза – 1
Коефициент – 2.30
Сигурност – 6/10
Лацио срещу Севиля е един от топ двубоите на 1/16-финалите в Лига Европа. Въпреки че Лига Европа е любимият турнир на Севиля, смятаме, че поне в двубоя в Рим фаворит е Лацио. Те просто играят по-качествен футбол в момента, освен домакинското предимство. Севиля допусна 5 загуби в последните 8 мача и играта им не върви. Прогноза 1.

Цюрих – Налоли
Лига Европа
Час – 22:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Ще заложим за успех и на третия италиански отбор в турнира, за който става все по-невъзможно да догони Ювентус в Италия и може да насочи по-голяма част от усилията си към Лига Европа. Наполи се представиха по отличен начин в групата на смъртта в Шампионска лига и само малшансът им попречи да изместят Ливърпул или ПСЖ. Качествата на отборът на Цюрих станаха добре известни на българските фенове покрай попадането им в група с Лудогорец. Всички видяхме, че швейцарците залагат на здравия мъжки футбол, но техническите им възможности са силно ограничени. Не смятаме, че физическата сила ще бъде достатъчна срещу гранд от световна величина като Наполи. Прогноза 2.