Прогнози и програма за мачовете от Шампионска Лига

Бешикташ – Байерн Мюнхен
Шампионска лига
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Байерн бе абсолютен доминант в първия мач и победата с 5:0 им гарантира на 100% участието в 1/4-финалната фаза. Сега, дори и да не играят на пълни обороти, многократно по-високата им класа би трябвало да е достатъчна, за да спечелят. Гостуванията в Турция са по традиция трудни, но при този резултат едва ли и подкрепата на феновете ще бъде така екзалтирана, както обикновено. Байерн рядко прощава в такива мачове. Прогноза 2.

Барселона – Челси
Шампионска лига
Час – 21:45
Прогноза – Челси да се класира
Коефициент – 4.00
Сигурност – 4/10
Да, Барселона е фаворит в тази двойка, но все пак шансовете на гостите според нас са подценени от букмейкърите и този коефициент изглежда доста изгоден. Те не бяха по-слабия отбор в първия мач в Лондон и дори може да се каже, че доминираха. Като гост със сигурност ще е по-трудно, но шансовете им са достатъчно високи, че залогът при този коефициент да си заслужава. Прогноза 2.

Ювентус – Аталанта
Италия
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Аталанта не рядко успява да затрудни Ювентус, но обикновено това става, когато мачът се играе в Бергамо. В Торино “Старата госпожа“ е категоричен фаворит за победата и резултатите от последните мачове доказват това. Прогноза 1.

ПСЖ – Анже
Франция
Час – 18:00
Прогноза – 2 (+3,5 АХ)
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Формата на Анже не е никак лоша, така че не смятаме, че домакините ще успеят да ги разгромят с четири или повече гола разлика. Анже се представиха много достойно и в последните си мачове срещу ПСЖ. Макар и да загубиха всеки един от тях, в само една от последните четири срещи ПСЖ спечели с повече от два гола разлика. Тук залогът ни ще бъде печеливш дори и ако домакините победят с три гола аванс. Прогноза 2 с азиатски хендикап +3,5 гола.