Прогнози за Португалия Примейра Лига

Витория Сетубал – Спортинг
Португалия
Час – 22:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Третият в класирането Спортинг все още не се отказал да преследва лидерите Бенфика и Порто, а с оглед на резултатите на отбора в последно време, това не е невъзможно. Спортинг имат седем победи и едно равенство в последните осем кръга. Витория Сетубал пък има един успех за последните 10 двубоя. Директните двубои също са изцяло на страната на гостите, така че победата им изглежда с много висок процент вероятност. Прогноза 2.

Бенфика – Маритимо
Португалия
Час – 20:15
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Едва ли лидерът във временното класиране Бенфика ще допусне гаф срещу Маритимо. Бенфика победи с по 6:0 в последните два двубоя между двата тима, което трябва да ви говори достатъчно за разликата в класите между Бенфика и Маритимо. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Белененсеш – Ещорил
Португалия
Час – 18:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Белененсеш не блести по никакъв начин в последните кръгове и навлезе в неприятната серия от четири поредни загуба, докато Ещорил има едно поражение в последните пет свои мача. В последните 13 срещу между двата отбора, Белененсеш спечели само два пъти. Трудно е да се прогнозира как точно ще завърши двубоя, но определено сме на мнение, че няма да завърши с победа за домакините. Прогноза двоен шанс Х2.

Боавища – Пасош Ферейра
Португалия
Час – 18:00
Прогноза – Х
Коефициент – 2.90
Сигурност – 5/10
Има само един отбор в португалското първенство с повече равенства от Боавища и Пасош Ферейра. Тези два тима имат по 10 равенства от 28 мача, което означава, че повече от една трета от двубоите им са завършвали без победител този сезон. Правещо впечатление е и че гостите имат пет равенства в последните си шест мача. Два равностойни отбора, които на практика не се борят за нищо и които имат афинитет към ремитата – страхотен шанс за залог за равен. Прогноза Х.