Прогнози за 14.04.2019 г.

Торино – Каляри
Италия
Час – 13:30
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
В 4 от последните 5 мача между Торино и Каляри, “Биковете“ победиха в мач с три или повече попадения. Коефициентът за Над 2,5 гола е по-висок от този за победа на Торино, така че ще поставим такъв залог. Като допълнителна статистика можем да предоставим 4 оувъра за последните 6 мача на Торино и 3 за последните 4 на Каляри. Прогноза Над 2,5 гола.

Сасуоло – Парма
Италия
Час – 16:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
В предпоследния рунд Сасуоло записа разгромна победа, а в последния бяха на секунда и от победа като гост над Лацио. За Парма чувството от победа става все по-рядко срещано – само веднъж за последните 11 кръга. Прогноза 1.

Фиорентина – Болоня
Италия
Час – 16:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.30
Сигурност – 4/10
Фаворитът Фиорентина ще загуби точки и в този мач според нас. Един-единствен успех имат за своите изминали 11 срещи, като сега са с 8 поредни мача без победа. Отборът не игра толкова зле в повечето от тези мачове, но резултатите не идват, а това е лоша новина преди мач с отбор, имащ 4 победи в последните 5 кръга. Очакваме интересен мач с голове, който в крайна сметка е напълно възможно да завърши така, както завърши и срещата, когато Фиорентина гостува на Болоня през ноември. Прогноза Х.

Сампдория – Дженоа
Италия
Час – 16:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.30
Сигурност – 4/10
Завършваме с голямото дерби на Генуа, което също е редовен претендент за реми. Винаги в този мач има драма и интрига, дори и когато и двата отбора са в средата на класирането малко преди края на сезона, както е сега. Последните две дербита бяха без победител и ще потърсим такъв залог и този път. Прогноза Х.