Препоръчвани залози за Ефбет

Монако – Лил
Франция
Час – 22:00
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент на Ефбет – 1.50
Сигурност – 9/10
Ако тази вечер Монако победи и ПСЖ се провали срещу Сент Етиен, “Монегаските” ще могат да празнуват още днес спечелването на шампионската титла. Дори и това да не се случи, трите точки са задължителни за домакините, защото разликата до второто място не е чак толкова голяма, че да могат да си позволят да се отпуснат. Монако играе футбол на много високо ниво през сезона, а в него вече на два пъти победиха Лил – веднъж за първенство и веднъж за купата. Лил нямат мотивация за игра в този мач, което също увеличава шансовете на домакините. Очакваме лесен успех за тях. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Монпелие – Лион
Франция
Час – 22:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Факторът мотивация в този мач отсъства, тъй като и двата отбора не се борят за нищо, но има други фактори, които ни карат да мислим, че Лион ще спечелят победата. Те спечелиха последните си три мача срещу Монпелие, като през този сезон ги победиха на два пъти и то с унизителните резултати 5:0 и 5:1. Сега те са в серия от две поредни победи, докато Монпелие загуби последните си три мача. Четвъртият в класирането без съмнение е фаворит срещу 15-ия. Прогноза 2.

Дижон – Нанси
Франция
Час – 22:00
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Това е може би един от най-интересните мачове от днешния ден, тъй като този сблъсък се явява директна битка за оцеляване. И двата отбора биха искали да победят, но вероятно много повече се страхуват от загубата, защото тя би означавала почти сигурно изпадане и за Дижон, и за Нанси. Затова очакваме предпазливостта да преобладава в срещата, като ни се струва много малко вероятно да видим повече от две попадения. В последните два мача между двата отбора, които далеч не бяха с толкова голямо значение, видяхме съответно само един и нула гола. Прогноза Под 2,5 гола.

Ница – Анже
Франция
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Очакваме Ница да запише победа в последния си домакински мач за сезона и така да зарадва феновете си за последен път в завършека на този изключителен сезон за тях. Феновете на Ница нито веднъж не видяха любимците им да падат у дома през тази кампания. Анже отдавна намалиха темпото, след като не се борят за нищо, и сега имат пет загуби и един равен в последните си шест мача. Ница пък все още имат теоретични шансове за второто място, така че идеята да зарадват феновете си не е напълно единствената причина, поради която да искат да играят силно тази вечер. Прогноза 1.