Прогнози за 14.05.2018 г.

Дунав – Витоша Бистрица
България
Час – 17:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Дунав Русе излиза в мач-реванш от плейофите за оставане в Първа лига срещу отбора на Витоша Бистрица, като домакините влизат в мача с аванс от 1:0 след първия мач. Освен тази победа, те победиха Витоша още два пъти в редовния сезон. Победата им от миналата седмица пък е четвърта поредна за русенския отбор. Те като цяло заслужават много повече да останат в елита, тъй като Витоша е най-слабо представилият се отбор със само 13 точки за целия сезон, докато Дунав с много от изявите си показаха, че имат място сред най-добрите. Дунав е по-качественият отбор и според нас ще вземе победата и днес. Прогноза 1.

Пирин – Етър
България
Час – 20:30
Прогноза – 1
Коефициент – 2.50
Сигурност – 6/10
По-завързан се очаква да бъде другият полуфинал, в който Етър влиза с предимство от победата си с 2:1 преди седмица. Проблемът за отбора от Велико Търново е, че разчита твърде много на домакинските си мачове., а в гостуванията си няма победа от август месец, като в последните 10 записа 11 загуби. Този фактор според нас ще се окаже решаващ за изхода на днешната среща. Прогноза 1.

Фулъм – Дарби Каунти
Англия полуфинален ллейоф за влизане във Висша лига
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Въпреки че загубиха първия мач с 1:0, смятаме, че играчите на Славиша Йоканович ще се вдигнат за реванша срещу Дарби Каунти. Те се представят по-добре от противника през целия сезон, завършвайки с 88 точки редовния сезон, като бяха много близо и до директна промоция. Дарби Каунти едва-едва се добра до местата в плейофите, но през кампанията не убеди, че има място при майсторите. Очакваме справедливостта да възтържествува в реванша и Фулъм да се класира за финалния плейоф. Прогноза 1.

Карабюкспор – Фенербахче
Турция
Час – 20:00
Прогноза – 1 (+3,5 АХ)
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Всички очакват победа на Фенербахче, като коефициентът за гостите е едва 1.05 на 1Х2 пазара. Ние също се съмняваме, че “Фенерите“ ще се провалят именно срещу последния Карабюкспор, но все пак коефициентите са свалени прекалено много за гостите и не смятаме, че е много вероятно да видим чак такава разгромна победа. През първия полусезон, Фенербахче победи срещу Карабюкспор с 2:0, а последното им гостуване бе спечелено с 1:0. Най-вероятно Фенербахче ще спечели, но не и с разгромна разлика. Прогноза 1 с азиатски хендикап +3,5 гола.