Прогнози за 14.06.2018 г.

Русия – Саудитска Арабия
Световно първенство
Час – 18:00
Прогноза – Под 2,5 гола
Топ Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
В големия мач на откриването на Световното първенство, домакинът Русия посреща Саудитска Арабия. Нападението не е най-силната страна на нито един от двата отбора – и Русия, и Саудитска Арабия са вкарали повече от един гол в само един от последните си седем мача. При това, става въпрос за контролни срещи. Днес двубоят е от съвсем друг калибър и съответно напрежението ще бъде по-високо. Рядко се вижда много красив и резултатен футбол в мач на откриване на Световно първенство, така че едва ли ще видим повече от две попадения днес точно от тези два противника. Прогноза Под 2,5 гола.

Халмщад – Хелзинборг
Швеция
Час – 20:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.40
Сигурност – 4/10
Почти равни коефициенти дават букмейкърите за победа на двата отбора, което означава, че те виждат шансовете им като напълно изравнени, какъвто е и нашият поглед върху нещата. Стабилната защитна игра на двата отбора – Халмщад имат 5 допуснати гола в 5 домакинства, докато Хелзингборг допуснаха 4 попадения в 5 гостувания – и приблизително еднаквите възможности ни водят към залога за равенство. Прогноза Х.

Хака – Клуби 04
Финландия 2
Час – 18:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Хака впечатли футболна Финландия през пролетта, когато достигна 1/4-финалите на купата на страната, отстранявайки един от най-силните финландски отбори, ФК Лахти. Началото на сезона във финландската Иконен дивизия не е чак толкова добра, но все пак те взеха 2 от последните си 3 домакински мача. Отборът на Клуби 04, който е до миналия сезон бе в третата дивизия, не взе нито точка от последните си две гостувания. Нашата оценка е, че и днес най-вероятно няма да бъде техният ден. Прогноза 1.

Хафнафьордур – Викингур Рейкявик
Исландия
Час – 22:15
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
4:2 и 2:2 завършиха срещите между Хафнафьордур и Викингур Рейкявик през сезон 2017. Головете съпътстват мачовете на двата тима и през тази кампания – домакините имат 5 мача с четири или повече гола в последните 7 кръга, докато гостите са в серия от три поредни мача с Над 2,5 гола. Над 2,5 гола е и нашата прогноза за този мач.