Прогнози за 14.07.2019 г.

Славия – Витоша Бистрица
България
Час – 18:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
В първи кръг от българския шампионат, Славия трябва да победи у дома Витоша Бистрица. Гостите в два поредни сезона се спасяват на косъм от изпадането, но тимът така и не успя да се докаже като сериозен отбор, от който топ отборите и тези на средно ниво да се страхуват. Славия може би ще бъдат под леко напрежение заради последните 2 мача, в които загубиха от Витоша, но въпреки това са безспорно по-класният отбор и е крайно време да спечелят. Прогноза 1.

Черно море – Локомотив Пловдив
България
Час – 21:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
По доста различен начин приключи миналия сезон за Черно море и Локомотив Пловдив. Докато “Смърфовете“ финишираха с купа, то последните дни на сезон 2018/19 бяха белязани с огромни скандали в лагера на “Моряците“, свързани с аферата около детектора на лъжата. Много важни футболисти напуснаха Варна, а заместването им е трудна задача, с която домакините не успяха да се справят в добра степен. С оглед на това залагаме за играчите на Бруно Акрапович. Прогноза двоен шанс Х2.

Сенегал – Тунис
Купа на Африканските Нации
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
В днешния ден ще се играят и полуфиналите на Купата на Африканските Нации. Ние залагаме за отбора на Сенегал в по-ранния мач. Сенегалците изглеждат като една добре смазана машина .В предни позиции Садио Мане “влачи“ отбора, участвайки във всяко едно от последните 4 попадения (3 гола и 1 асистенция). Отзад пък Калиду Кулибали придава нужната стабилност и Сенегал е със само 1 допуснат гол за целия турнир. Междувременно, Тунис е със само 1 победа за целия турнир. Освен победата над Мадагаскар, Тунис записаха 4 ремита (едно от тях се превърна все пак в победа след изпълнение на дузпи). Прогноза 1.

Алжир – Нигерия
Купа на Африканските Нации
Час – 22:00
Прогноза – Алжир да продължи
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Алжир също разполага с превъзходни статистики в отбрана, а защитата и вратарския пост често се оказват решаващи в последните етапи на големите турнири. Бившият страж на българския ЦСКА Райс Мболи допусна първия си гол на турнира едва в миналата среща след 400 минути игра. Така той за пореден път доказа, че когато дойде време за голям турнир успява да вдигне нивото си няколко пъти, така че дори и да се стигне до дузпи, можем да се доверим на Мболи. Нигерия доста се поизмъчи в двата елиминационни кръга, а в последния на групите загубиха от Мадагаскар, така че не оценяваме този тим на “Супер орлите“ особено високо. Прогноза Алжир да продължи.