Прогнози за 14.08.2019 г.

Ливърпул – Челси
Суперкупа на Европа
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Първата голяма купа в Европа за този сезон ще намери своя притежател тази вечер на “Водафон Парк“, където победителите в Шампионска Лига и Лига Европа ще премерят сили. Ние ще заложим за Ливърпул с оглед на това, че “Мърсисайдци“ бяха на извънземна висота през целия минал сезон, а през лятото запазиха състава си и можем да очакваме същото високо ниво от тях. Сезон 18/19 не беше най-добрият за Челси, въпреки титлата в Лига Европа, а сега “Сините“ са с нов треньор и без най-голямата си звезда Еден Азар, така че е трудно да се предположи на този етап какво ще може да се очаква от Челси през новия сезон. Прогноза 1.

Атромитос – Легия Варшава
Трети предварителен кръг на Лига Европа
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.50
Сигурност – 6/10
Програмата днес е запълнена и от три мача от третия предварителен кръг на Лига Европа. В единия от тях смело залагаме за Легия Варшава, въпреки че големият полски отбор не успя да спечели двубоя си на собствен терен. Не успя да го спечели обаче само и единствено заради тоталната липса на късмет. Иначе, целият мач премина в половината на Атромитос и играчите на Александър Вукович отправиха цяла камара от удари, докато гърците не успяха да затруднят въобще вратата на опонента си. Виждаме осезаема разлика в класите и ще заложим за гостите. Прогноза 2.

Витория Гимараеш – Вентспилс
Трети предварителен кръг на Лига Европа
Час – 19:00
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
За голове ще заложим в този мач заради видяното в първата среща. Витория Гимараеш отправи 22 удара в Латвия и 3-те отбелязани гола можеха дори да бъдат още повече. Вентспилс също се опита да играе футбол и достигна до 9 удара, от които нито един не влезе, но това не пречи не реванша да достигнат до едно или две почетни попадения. Развръзката на цялостния сблъсък като цяло е решена, така че очакваме още един интересен мач с голове. Прогноза Над 2,5 гола.

Сабуртало – Арарат
Трети предварителен кръг на Лига Европа
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Грузинският Сабуртало спечели с 2:1 като гост, а до сега в европейските мачове от този сезон може да се похвали с успех на молдовския Шериф. Арарат Армения отстрани единствено отбор от Гибралтар и то в никакъв случай не с лекота. По всичко личи, че Сабуртало е тимът на по-високо ниво. Прогноза 1.