Прогнози за 14.10.2018 г.

Русия – Турция
Лига на Нациите
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.15
Сигурност – 6/10
Русия има днес отличен шанс да си спечели първото място в групата, след като в момента е лидер в класирането с четири точки, а и има на сметката си една победа срещу Турция като гост. Победата в днешния мач ще гарантира успеха на “Сборная“ и според нас имат голям шанс да я спечелят. Прогноза 1.

Израел – Албания
Лига на Нациите
Час – 21:45
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Головете са малко вероятни в мача между Израел и Албания, които си вкараха само един гол в първия мач помежду си в Албания. Домакините успяха да вкарат само веднъж повече от един гол в последните си 11 мача, а гостите имат общо едно попадение за последните си три двубоя. Прогноза Под 2,5 гола.

Румъния – Сърбия
Лига на Нациите
Час – 16:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.20
Сигурност – 4/10
Равенството е резултат, който ще остави доволни и двата лагера. Румъния, от една страна, ще остане в играта за първото място и няма да загуби от по-класен съперник, а сърбите ще запазят първото си място и полпозишъна за полуфиналната фаза. Сърбия има по-добрите играчи, но Румъния открадна Х в Белград и има всички шансове да постигне такъв резултат и у дома. Прогноза Х.

Литва – Черна гора
Лига на Нациите
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Литва загуби всичките си три мача в групата, докато Черна гора има 4 точки на сметката си и при победа днес може да се окаже на точка или две от първото място. Черногорци спечелиха спокойно домакинския си мач срещу Литва през септември, едва ли ще им е много по-трудно и като гост срещу този посредствен съперник. Прогноза 2.