Прогнози за 14.10.2019 г.

Украйна – Португалия
Квалификационни мачове за ЕП
Час – 21:45
Прогноза – 1Х
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Този мач е шансът на Португалия да се върне в битката за първото място, но по-скоро очакваме да не успеят да го оползотворят с оглед на страхотната работа, която върши Андрий Шевченко на кормилото на Украйна. Домакините имат 5 поредни победи и 1 инкасиран гол за целия квалификационен цикъл. На собствен терен ще бъде по-скоро изненада, ако загубят от Португалия, отколкото обратното. Прогноза двоен шанс 1Х.

Литва – Сърбия
Квалификационни мачове за ЕП
Час – 21:45
Прогноза – 2 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Сърбия ще се надяват горната ни прогноза да излезе, за да могат от своя страна да настигнат португалския национален отбор. Те не играят на познатото силно ниво за “Плавите“, но така или иначе трябва да надиграят категорично Литва. За всички футболни фенове вече стана ясно, че литовците нямат футболни аргументи и падат редовно с големи резултати. В последните 4 мача загубиха с 2-4 гола разлика, а само в рамките на последната година загубиха на два пъти от Сърбия с резултат 4:1. Прогноза 2 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Франция – Турция
Квалификационни мачове за ЕП
Час – 21:45
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 2.05
Сигурност – 6/10
Защитата на французи и турци работи безотказно до момента. И двата тима имат по само 2 допуснати гола в 6 мача, като не броим директния между тях. Днес турците ще бъдат отборът, който ще се защитава повече, защото и точката ги оставя в полпозишън за първото място в групата. Те показаха, че могат да се защитават успешно, а същото, естествено, важи и за световния шампион. Прогноза Под 2,5 гола.

Молдова – Албания
Квалификационни мачове за ЕП
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 8/10
Добър коефициент за Албания в тази не до там важна квалификационна среща. Те спечелиха всичките си мачове срещу по-слабите от тях отбори в групата, а това са Молдова и Андора. Междувременно победиха и силния исландски тим. Молдовците се надяваха поне да бъдат по-добри от Андора, но реалността се оказа сурова и преди три дни загубиха от този отбор. Прогноза 2.