Прогнози за 14.10.2020 г.

УЕФА | Лига на Нациите
България - Уелс
9:45 pm
След борбената игра срещу Унгария в баража за Европейското, в следващия си мач срещу Финландия “Трикольорите“ показаха съвсем друго лице. Изглежда поражението в решителния двубой им се бе отразило и избраниците на Георги Дерменджиев изглеждаха тотално демотивирани и унили. Така и тимът остана с 1 победа в последните си 18 двубоя. При Уелс настроението е на ниво, след като се класираха за Европейското, а сега изглеждат основен фаворит за спечелване на тази група в Лигата на Нациите. Те нямат допуснат гол в последните си 5 официални двубоя и едва ли ще допуснат и тази вечер. Прогноза 2.

Прогноза

2

Коефициент

2.10

Сигурност: 60%
УЕФА | Лига на Нациите
Португалия - Швеция
9:45 pm
Въпреки че Кристиано Роналдо бе диагностициран с COVID-19, Португалия остава голям фаворит в тази среща. Шведите не спечелиха нито една точка до момента в групата, докато Португалия е действащият шампион на Лигата на Нациите. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

1.60

Сигурност: 80%
УЕФА | Лига на Нациите
Хърватия - Финландия
9:45 pm
В началото на септември Франция победи Хърватия с 4:2 - със същия резултат, с който “Петлите“ спечелиха и финала на Световното първенство през 2018 г. срещу “Шахматистите“. Хърватите не са на същото високо ниво като това по време на големия форум преди две години, докато при Петлите няма и сантиметър отстъпление. Техните звезди Мбапе, Гризман, Погба, Канте и др. все още са в най-силните си години, докато същото не може да се каже за домакините. Прогноза 2.

Прогноза

2

Коефициент

2.00

Сигурност: 60%
УЕФА | Лига на Нациите
Гърция - Косово
9:45 pm
Косово впечатлиха с изявите си в групата на квалификациите за Европейското първенство, но след това резултатите им претърпяха провал. Те загубиха от Северна Македония в баража за континенталния шампионат, а в Лигата на Нациите вече изгубиха всякакви шансове за промоция. Гърция може да се похвали с 5 победи и 1 реми в последните си 6 официални мача. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

1.55

Сигурност: 80%