Прогнози за 14.11.2016 г.

Полша – Словения
Международен приятелски мач
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.85
Сигурност – 7/10
Полша започнаха новия сезон с фалстарт в мача си срещу Казахстан, но след това записаха три поредни победи и показват много добри игри. Тимът започна да впечатлява футболния свят още от Европейското първенство, където се представи отлично, достигна до четвъртфинал, където бе отстранен след дузпи от бъдещия шампион. Словения са отбор от доста по-ниско ниво и едва ли ще имат много какво да направят срещу Левандовски и компания. Прогноза 1.

Малта до 19 г. – Молдова до 19 г.
Квалификации за ЕП
Час – 15:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Може да се каже, че Малта е прекалено малка държава, за да може да има силен юношески отбор от един набор. Това се доказва и от резултатите на отбора. Молдовският юношески отбор загуби последните си мачове, но всички те бяпа много завързани двубои, в които всеки можеше да излезе победител. Сега е време и те да запишат победа. Прогноза 2.

Черна гора до 19 г. – Хърватия до 19 г.
Квалификация за ЕП
Час – 13:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Хърватия е изключително талантлива нация във футболно отношение и сегашният им юношески национален отбор не е изключение. В него присъстват играчи, които са бъдещето на европейския футбол. Тимът спечели двата си мача в своята група 12 досега с 5:0 и 4:0. В същото време, Черна гора загуби и от двата отбора.

Таранто – Виртус Франкавила
Италия Лига Про
Час – 21:45
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Има сериозна разлика във формата на тези два отбора от италианската Лига Про. Домакините не могат да запишат победа вече 7 поредни кръга, а гостите имат само едно поражение в последните си 6 срещи. През миналия сезон, в срещите между двата отбора имаше едно равенство и една победа за Виртус. Прогноза двоен шанс Х2.