Актуални футболни прогнози

Ирландия – Дания
Бараж за СП
Час – 21:45
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
И двата тима предпочетоха да се защитават през по-голямата част от срещата в Дания и мачът логично завърши без нито един гол, макар в края на двубоя датчаните да имаха няколко шанса за отбелязване на гол. Предположенията на специалистите са, че и във втория двубой играчите на Ирландия и Дания ще бъдат максимално предпазливи, защото всеки един гол в собствената мрежа е много вероятно да бъде фатален. Много е вероятно и в този мач да видим по-малко от 2,5 гола. Прогноза под 2,5 гола.

Катар – Исландия
Приятелски мач
Час – 18:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Макар в катарският футбол да се инвестират сериозни средства, техният национален отбор все още не е на нужното ниво. Само преди месец домакините паднаха от националната гарнитура на Кюрасао, а и тимът завърши последен в квалификационната група за участие на Световното в зона Азия. Исландците, които направиха фурор на Европейското, завършиха първи в своята група, въпреки компанията на отбори като Хърватия, Турция, Украйна и Финландия. Шансовете са на страната на гостите. Прогноза 2.

Русия – Испания
Приятелски мач
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Испанците изглеждат в много добра форма и са в серия от шест поредни победи. Руснаците пък имат само една победа в последните си пет мача. Те надвиха Южна Корея, но паднаха от Аржентина, Мексико и Португалия и направиха равен с Иран. Очакванията ни са за нова победа на Испания. Прогноза 2.

Южна Корея – Сърбия
Приятелски мач
Час – 13:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.40
Сигурност – 6/10
Южна Корея не са никак убедителни през тази календарна година, като в последните си седем мача имат само една победа. Те обаче не успяха да победят отбори като Мароко, Узбекистан, Ирак и Катар, всичките които са без съмнение доста по-слаби от националния отбор на Сърбия, който изигра отлични квалификации и показва силна игра. Прогноза 2.