Футболни прогнози 365 – Анализи за Efbet

Нотс Каунти – Донкастър
ЕФЛ Трофи
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Нотс Каунти започна много слабо участието си в ЕФЛ Къп с две тежки загуби от академията на Нюкасъл и Барнзли. Донкастър, които са и една дивизия по-високо от днешния си противник, се борят за излизане от групата. Класата в състава на гостите е много повече и според нас победата ще е за тях. Прогноза 2.

Саутенд – Саутхямптън Академи
ЕФЛ Къп
Час – 21:45
Прогноза – Х2
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
До момента младежите на Саутхямптън се представят по-добре от Саутенд в турнира, а загубите на гостите в последните няколко шампионатни кръга не увеличават шансовете за по-добро представяне в днешния мач. За сравнение, академията на Саутхямптън победи с 2:0 Колчестър като гост, докато Саутенд загуби на същия стадион със такъв резултат. Прогноза двоен шанс Х2.

Зенит 2 – Том Томск
Русия 2
Час – 16:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Вторият отбор на Зенит е последен във втората дивизия на Русия с едва 8 точки на сметката ки след цели 21 кръга. Том Томск, който изкара много години във Висшата лига, е на второ място в класирането с над четири пъти повече точки на сметката си. Тази разлика в точките е показателна и за разликата в класите. Прогноза 2.

Спартак Москва 2 – Сибир Новосибирск
Русия 2
Час – 13:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Предпоследното място в класирането на Националната футболна лига на Русия се заема именно от отбора на Новосибирск. Спартак Москва II е с два пъти повече точки от опонента си и се намира на едва четири точки от топ 3 на класирането. По-доброто представяне и домакинското предимство вероятно ще бъдат напълно достатъчни за домакинската победа. Прогноза 1.