Прогнози за 14.11.2019 г.

Франция – Молдова
Квалификации за ЕП
Час – 21:45
Прогноза – Над 1,5 гола ПП
Коефициент – 1.55
Сигурност – 9/10
От думите на Дидие Дешан през седмицата може да се заключи, че французите ще излязат с най-добрите си футболисти и няма да рискуват ни най-малко загубата на точки в този мач, защото така ще поставят под съмнение дори участието си на Европейското като цяло, не само загубата на първата позиция в групата, а това би било кошмарно само една година след световната титла. Очакваме ранен натиск от домакините и бързи голове. В мача в Молдова те водеха с три попадения след само 35 минути игра. Представянето на Молдова не се е подобрило никак оттогава и очакваме нов лесен успех за “Петлите“. Прогноза Над 1,5 гола Първо Полувреме.

Сърбия – Люксембург
Квалификации за ЕП
Час – 21:45
Прогноза – Двата отбора да отбележат – Да
Коефициент – 2.50
Сигурност – 6/10
На пръв поглед този залог може да ви изглежда малко вероятен, но трябва да си припомним, че в първия мач Люксембург отправиха над 20 удара към сръбската врата и могат да съжаляват, че не вкараха повече от един гол при загубата с 1:3. Сърбите като цяло нямат мач без допуснат гол от над една година. Защитата им е най-колебливата точка и очакваме гостите да не си тръгнат без поне един гол. Прогноза Двата отбора да отбележат – Да.

Чехия – Косово
Квалификации за ЕП
Час – 21:45
Прогноза – Двата отбора да отбележат – Да
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Страхотна оферта в този мач между два отбора, които много рядко завършват мач без да са вкарали гол. Гостите нямат такъв случай в последните 13 срещи, а домакините пропуснаха само 2 пъти в последните 15 двубоя. Прогноза двата отбора да отбележат – Да.

Англия – Черна гора
Квалификации за ЕП
Час – 21:45
Прогноза – Над 3,5 гола
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
След като англичаните вкараха по 4-5 гола в домакинствата си на другите три отбора в групата, няма защо да не го направят и срещу Черна гора, напротив – гостите далеч не са от най-добре представящите се тимове с едва 3 точки общо до момента и нито една победа. Дори и в домакинството си мачът завърши 1:5 за “Трите лъва“, така че ще заложим за много попадения в тази среща. Прогноза Над 3,5 гола.