Прогнози за 14.12.2018 г.

Ница – Сент Етиен
Франция
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Отборът на Сент Етиен се отличава със силната си игра у дома през този сезон, но и с твърде незадоволителните си представяния в мачовете като гост. Подобна тенденция течеше и през последните сезони и неслучайно загуби без вкаран гол последните си 3 гостувания на “Алианц Ривиера“. Ница впечатлява френските специалисти със своята изключително силна защитна игра в последно време, която им позволи да не допуснат нито един гол в последните 6 сблъсъка. Прогноза 1.

Нюрнберг – Волфсбург
Германия
Час – 21:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
С 3 точки за последните 8 кръга са домакините, докато гостите само за последните 3 рунда натрупаха актив от 7 точки. Волфсбург е по-силният отбор от Нюрнберг, “Вълците“ не се плашат от гостуванията и вероятно ще си тръгнат с три точки от “Макс Морлок“. Прогноза 2.

Селта – Леганес
Испания
Час – 22:00
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.75
Сигурност – 7/10
За последните два сезона, в четирите срещи между Селта и Леганес три пъти видяхме по само едно попадение и веднъж станахме свидетели на два вкарани гола. Леганес и през този сезон са на челно място в класацията на отборите с най-скучни мачове, така че не виждаме много причини, заради които да очакваме този мач да бъде по-различен от мачовете през последните сезони. Прогноза Под 2,5 гола.

Славия – Верея
България
Час – 17:30
Прогноза – Верея Под 0,5 гола
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Верея през този сезон е истинско олицетворение на понятието боксова круша. Старозагорци нямат победа до момента, въпреки че днес ще се изиграе 20-ия кръг, а сега нямат вкаран гол в 7 от последните си 8 мача. Срещу добре организирания отбор на Славия е много вероятно аутсайдерите да не успеят да се разпишат. Прогноза Верея да отбележи Под 0,5 гола.