Футболно Прогнозиране за Днес

Манчестър Юнайтед – Ливърпул
Англия
Час – 18:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.30
Сигурност – 4/10
Днес ще имаме щастието да наблюдаваме голямото дерби на Манчестър Юнайтед и Ливърпул, което се очертава да бъде доста интересно с оглед на добрата форма и на двата отбора. През 2016 г. двата тима се срещнаха четири пъти и имаше пълен паритет в резултатите – две равенства и по една победа за двата съперника. Нашата прогноза е, че мачът ще бъде равностоен и има голяма вероятност да приключи с по една точка за Юнайтед и Ливърпул. Прогноза Х.

Евертън – Манчестър Сити
Англия
Час – 15:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Още един интересен сблъсък се задава от английското първенство днес. Домакините от Евертън започнаха сезона по отличен начин, но след това имат само четири победи в 15 мача. Сити, както обикновено, са в челото на класирането, а в момента имат регистрирани четири победи в последните пет кръга. Те успяха да натрупат седем победи от 10 гостувания, което е още един силен показател. Шансовете са на тяхна страна. Прогноза 2.

Удинезе – Рома
Италия
Час – 16:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Рома играят доста ефективно в последния месец и имат пет победи в последните си шест мача. Тимът е втори в подреждането и има много високи цели, за изпълнението на които обаче е важно да печели срещу тимове като Удинезе. Преди време, „Вълците“ имаха много трудности в такива гостувания срещу отбори от средата на класирането, но през тази кампания се справят далеч по-добре. Удинезе не е от най-силните домакини – чак 15-ият в класирането само от домакински мачове – така че гостите имат много добри шансове да се справят. Прогноза 2.

Фиорентина – Ювентус
Италия
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Лидерът и шампионът на страната от последните пет сезона трябва да изиграе тази вечер едно на пръв поглед трудно гостуване, но добрата новина за тях е, че Фиорентина имат само една спечелена точка в последните си три мача. Другата положителна статистика за „Старата госпожа“ е, че имат пет поредни победи в директните срещи. Прогноза 2.