Прогнози за 15.02.2020 г.

Амиен – ПСЖ
Франция
Час – 18:30
Прогноза – ПСЖ Под 2,5 гола
Коефициент – 1.75
Сигурност – 8/10
ПСЖ играе във вторник срещу Борусия Дортмунд в повече от важен мач за Шампионска Лига. Двете звезди в атака Неймар и Мбапе играха в мача за купата преди три дни и всички предположения са, че Томас Тюхел си е позволил да ги пусне, защото няма да намерение да играят днес. ПСЖ вече има достатъчно голям аванс в Лига 1, за да може да си позволи леко отпускане. Те все пак едва ли ще пропуснат да спечелят, но и едва ли ще разгромят Амиен. Домакините не играят толкова зле в защита и за последните 5 мача имат само 5 допуснати гола. Прогноза Под 2,5 гола за ПСЖ.

Тулуза – Ница
Франция
Час – 22:00
Прогноза – 2 ДНБ
Коефициент – 1.95
Сигурност – 7/10
Тулуза е най-зле представящият се отбор в Лига 1 до този момент след 17 загуби в 24 мача. Тимът стабилизира малко играта си в защита последните кръгове, но въпреки това не успява да печели точки. Клубът е загубил 14 от последните си 15 мача, което е едно наистина ужасно постижение. Ница заемат 11-та позиция и е интересно защо имат по-висок коефициент за победа от Тулуза, след като и в прекия сблъсък победиха с 3:0 през декември. Прогноза 2 Равен Няма Залог.

Ним – Анже
Франция
Час – 22:00
Прогноза – 1 ДНБ
Коефициент – 1.85
Сигурност – 7/10
Анже е по-високо класиран от Ним, но домакините са набрали отлична скорост с играта си и влизат в мача след 3 последователни победи. Междувременно, Анже загубиха последните 3 мача и нямат победа в 5. Трябва да се спомене, че програмата на домакините бе по-лесна, но все пак такава разлика в резултатите не може да не даде отражение. Друга важна точка е, че Ним играе значително по-добре като домакин, докато Анже не са сред най-успешните гости. Прогноза 1 Равен Няма Залог.

Нант – Метц
Франция
Час – 22:00
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Нант и Метц завършиха на два пъти 1:0 и още два пъти 1:1 в последните четири мача. Двата отбора не ни дават много поводи да смятаме, че този мач ще бъде много по-различен. И двата имат по съвсем малко над 2 гола средно на мач през кампанията и по този показател са в топ 5 на лигата по най-малко резултатни срещи. Прогноза Под 2,5 гола.