Прогнози за Шампионска лига 2017

Атлетико Мадрид – Байер Леверкузен
Шампионска лига
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Атлетико свърши голяма част от работата си в Германия със своята победа с резултат 4:2. Днес им остава по-леката част. Байер изпадна в криза след тази загуба и спечели само една точка в три двубоя в немското първенство след това. Шансовете на гостите са нищожни – те трябва да вкарат най-малко три гола, за да имат шанс да продължат. Смятаме, че домакините няма да позволят това, а напротив – ще спечелят и втория мач. Прогноза 1.

Монако – Манчестър Сити
Шампионска лига
Час – 21:45
Прогноза – Х
Коефициент – 3.80
Сигурност – 4/10
По-интересен очакваме да бъде този сблъсък. В Англия двата тима направиха истинско зрелище, приключило с резултат 5:3 в полза на „Гражданите“. Монако могат много да съжаляват, защото срещата бе напълно равностойна и те не заслужаваха да загубят. Задачата им за обрат е тежка и не вярваме, че могат да я постигнат. Коефициентът за равенство е доста висок, а вероятността за сбъдването му – никак не малка. Прогноза Х.

Хорсенс – Орхус
Купа на Дания
Час – 19:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.30
Сигурност – 4/10
Залог за равенство е нашия съвет и за този мач от купата на Дания. Двата тима не се победиха в два от последните си три двубоя, а и сегашната им форма не дава превес на никого. Добра опция за залог виждаме в равенството.

Рандерс – Сьондерийске
Купа на Дания
Час – 19:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.20
Сигурност – 4/10
Същите са очакванията ни и за този мач. Двата отбора имат още по-сериозна история на равенства помежду си. Шест от последните осем мача между тях приключиха без победител. Това показва в колко продължителен период двата отбора са напълно равностойни помежду си. Прогноза Х.