Лига Европа – прогнози, мачове и програма

Динамо Киев – Лацио
Лига Европа
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Лацио ще трябва да се постараят доста във втория мач, след като в първия завършиха 2:2 на собствен терен. Трябва да се отбележи, че “Римските орли“ без съмнение бяха по-добрият отбор на “Олимпико“. Въпреки незадоволителния резултат в първия мач, би трябвало римляните все пак да се класират след победа в Киев. Прогноза 2.

Зенит – РБ Лайпциг
Лига Европа
Час – 20:00
Прогноза – РБ Лайпциг да се класира
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
РБ Лайпциг доминираха през цялата среща в Германия и няколко минути преди края водеха с 2:0. Късен гол на Зенит дава някакви надежди на домакините, но все пак не вярваме да успеят да преодолеят изоставането си с оглед на видяното в първата среща. Прогноза РБ Лайпциг да се класира.

Арсенал – Милан
Лига Европа
Час – 22:05
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Очакваме да видим доста по-отворен мач в Лондон, тъй като Милан няма какво да губи и трябва да се впусне в атака още от първите минути на срещата. С оглед на голямото самочувствие и високомерие, което показват “Артилеристите“ в Лига Европа, едва ли и те ще тръгнат да се бранят кой знае колко. Прогноза Над 2,5 гола.

Залцбург – Борусия Дортмунд
Лига Европа
Час – 22:05
Прогноза – Борусия Дортмунд да се класира
Коефициент – 3.20
Сигурност – 4/10
Със сигурност няма да е лесна задачата за Борусия след загубата с 1:2 в Дортмунд, но все пак с оглед на класата на “Жълто-черните“ и коефициентът за този залог смятаме, че е добра идея да заложим за още един представител на Германия в 1/4-финалите. Прогноза Борусия Дортмунд да се класира.